Private beach in Golden Sands

Заслужава ли си да изберем хотел с частен плаж за лятната почивка?

by Marsha Terry
665 Преглеждания

Какво си представяте, когато чуете лятна почивка? Може би това е възможност да се отдадете на една спокойна и тиха ваканция. Ако желаете да имате пълното спокойствие и да не се притеснявате от излишен шум ви препоръчваме да изберете хотел с частен плаж в Златни пясъци.

Хотел с частен плаж за лятната почивка

Защо хотел с частен плаж в Златни пясъци?

Курортът Златни пясъци се намира в изключителна близост до най-големия град по българското Черноморие – Варна. Самата плажна ивица на града е една от най-хубавите и най-големите. Тя е прочута с финия златен пясък. Дълга е около 3,5 км. Плажът е много подходящ за семейни почивки. Поради големия интерес към града, в разгара на сезона плажът се пренаселва. Затова една от причините да изберете хотел с частен плаж в Златни пясъци е тази. В града се намират и други забележителности, които може да посетите. Една от тях е Природения парк.

Какви са удобствата от това твоят хотел да има частен плаж?

Много от хотелите предоставят на гостите си самостоятелни зони с персонално обслужване. Обикновено хотелите с частен плаж са на първа линия в изключителна близост до морето, което прави плажната ивица изключително лесно достъпна. Друга причина, е че имате възможност да използвате безплатни чадъри и шезлонги, които в последните години са много важни за туристите. Плажовете са охраняеми и почиствани ежедневно от служители на хотелите, чиято собственост е плажът. Повечето от тях имат частни плажни барове и ресторанти – безплатни за гостите на хотела. Това е много важно, защото всеки би бил доволен от това да се наслади на ваканцията си с коктейл в ръка, слушайки свежа музика.

Ако искате да спортувате и да се забавлявате заедно с вашето семейство или приятели, ще имате тази възможност. На плажа са построени много спортни площадки, които могат да се използват безплатно от гостите. Например – футболно игрище, волейболно игрище. Други водни забавления са с джетове, парашути, въздушни балони и др.

Частният плаж ежедневно се охранява и от спасители, които наблюдават за вашето спокойствие и сигурност.

Недостатъци от това да има вашият хотел частен плаж.

Недостатъците от това да имате частен плаж са много малко. Той винаги е платен и понякога това отблъсква някои от туристите. Друга причина е, че, за да може да използваме частния плаж, трябва да сме гости на някой хотел, който стопанисва плажната ивица.

Какво заключение да си направим?

Заключението е, че най-доброто, което може да направим за нашата лятна ваканция е да си подарим почивка, в хотел с частен плаж в Златни пясъци. Удобствата, които изброихме са много, а недостатъците изключително малко. Затова не се замисляйте, а резервирайте вашия престой.

Виж още

error: Content is protected !!