7 топ цвята за лятото

Навярно си чувала за висшия макиаж, но не е както си мислиш така Космически и непостижим. За теб избрахме няколко свежи идеи, с които може да подобриш визията си за лятото и да си неотразим кралица на красотата.

Висажистите показват своите летни хрумвания от модните подиуми, като микс от креативност, козметика, свежестта на топлото време и модния подиум. Бъди и ти една такава запомняща се звезда – вдъхновена, провокативна, пъстра и много очарователна. Научи повече за: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/дамските-пуловери-символ-на-топлина-и.

  1. Като нощна птица – заложи на драматична прическа, секси тъмни сенки, които да подчертаят очите и от горе и от долу и сложи матиращо червило на устните.
  2. Бъди дива – облечи клепачите си в лилаво, прасковено и синьо или използвай един нюанс, но виолетов. В косите може да вплетеш златна диадема или фиба.
  3. Бъди хипи кралица – за целта използвай интензивни виолетови сенки и почерпи вдъхновение от цветята.
  4. Горска фея – сега може да заложиш на морските нюанси, да подчертаеш скулите и да оформиш веждите. Заложи на мистичното и в направата на прическа, която да е колкото лесна, така и достатъчно засукана и обаятелна за околните.
  5. Като азиатка – заложи на микс от оранжево, зелено, черно или златисто. Това определено ще извае очите ти като на ястреб или азиатска красавица.
  6. Кукленско излъчване – може да постигнеш: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дамска-рокля-от-тъмно-синя-дантела-10195404, чрез изрядно оформяне на миглите със спирала, без сенки и с червило с цвят на устните.
  7. Съблазън – комбинирай изкуствени мигли с алени устни.
  8. Акцент – тонирай клепачите в златисто, а устните в матово.
  9. Цветно опиянение – заложи на ярки багри, каквито има само в тропиците. Използвай лилаво, зелено и оранжево.

Независимо, коя от споменатите визи си избрала заложи на всички метални отблясъци, ярки и пастелни тонове на клепачи, дискретен грим за устните и така новият сезон няма начин да те подмине. Сега под знака на слънцето и ти самата може да заблестиш в ексклузивни, актуални модни тенденции за грим, прически и тоалети. Защо пък да не се възползваш.