Хотел Емберли Лозенец

Ако все още не сте решили къде да прекарате лятната си почивка в тази статия ще ви запознаем с едно невероятно място за настаняване, в което ще откриете множество плюсове и ще ви стане любимо!

Много хора казват, че това което се предлага на туристите в чужбина не може да се сравни с условията по нашите морски ширини, но не е така. Все още има много добри места за нощувки като вили, къщи за гости, хотели и апартхотели, които държат високо ниво и изпращат доволни клиенти, за да ги посрещнат отново на следващата година.

Един от най – добрите хотели с басейн в Лозенец е Апартхотел Емберли. Той предлага всичко необходимо за една незабравима почивка. Разстоянието до плажа в курорта е 300 метра, дистанция достатъчно близко, за да се улеснени напълно почиващите там и същевременно достатъчна, за да осигури откъсване от шума и спокойна и релаксираща атмосфера, нещо което е напълно задължително, за да може да се отпуснете и пълноценно да прекарате престоя си в хотела.

Хотелската база включва голям плувен басейн, на който водата е много чиста и е добре поддържан, а за малките посетители има дори детска секция. Около сградата на комплекса може да се разходите из обширните зелени площи, предлагащи хладнина вечерно време.

Като дестинация Лозенец е един от курортите, който има много чар и се радва на вниманието на много отпускари в горещите летни месеци. Село Лозенец е достатъчно добре развито от туристическа гледна точка и същевременно няма нищо общо с известните големи морски курорти, където шума и навалицата не се харесват на голяма час от хората.

Плажната ивица в Лозенец има голяма ширина и простор, пясъка, с който е покрита е ситен и със златисти отблясъци. Същевременно водата е чиста и бистра със синкаво-тюркоазен цвят. Има много барчета по плажа от където може да закупите утоляваща жаждата напитка или нещо за хапване.