Сънсет Кошарица

В тази статия ще ви предложим една идея за лятна почивка, която да прекарате в едни сред най – добрите апартаменти под наем до Слънчев Бряг. Те се намират в курортната местност Кошарица, която е само на няколко километра от Слънчев Бряг. Все повече туристи в последните години предпочитат именно нощувка тук, вместо да се настанят в самия известен и близо намиращ се курорт Слънчев бряг.

Сънсет Кошарица предлага на своите гости една истински пълноценна почивка, тъй като местата за настаняване са разположени на живописен терен, близо до планината, като същевременно морето е на една ръка разстояние. Така нощувките ви ще са спокойни, а плажа и купона ви очакват само на няколко минути.

Апартхотела може да предложи на всички свои посетители настаняване в четири различни типа помещения: едноспален и двуспален апартамент, студио с разтегателен диван и студио с две самостоятелни легла. Всички те могат да ви предложат панорамни гледки към морето или планината.

Всяко едно от помещенията за настаняване в апартхотела, който предлага апартаменти под наем до Слънчев Бряг е оборудвано с климатик, безплатен безжичен интернет, телевизор с кабелна телевизия, хладилник и балкон с красива гледка.

По време на престоя си в Сънсет Кошарица може да се възползвате още от много спокойствие и тишина, гарантирани от местоположението на апартхотела. Хотелската база включва още релакс зона, оборудвана със сауна, фитнес и парна баня, а на външните части може да намерите няколко басейна, пул бар от който да си вземете разхлаждаща напитка, а за посетителите с деца има детска външна площадка, която има ударопоглъщаща настилка за по – голяма безопасност.

Всички посетители могат да пазаруват в намиращия се в комплекса магазин, където има храни, напитки и други стоки от първа необходимост, а в ресторанта на Сънсет Кошарица има както българска, така и чуждестранна кухня на много добри цени.