Планинската кралска пещера – идеалният апартамент за модерния ерген

Споделяме с вас един от последните проекти на студиото за интериорен дизайн. В просторната къща трябва да има достатъчно място, за да може да използва любимите техники. Много от тях включват най-модерните тенденции в интериорния дизайн за цялата 2018 година.

Какво точно – да видим и как да планираме, разберете сега:

Всекидневна: комфорт и спокойствие

Огромен диван, удобни маси и камина – класическа триада за добра домашна почивка.

На мястото, където искате да представите голяма “плазма” може да помислите за стена от груб черен камък и жив огън е единствената “програма”, която искате да гледате.

Планинската кралска пещера - идеалният апартамент за модерния ерген

Символични елементи

Статуетката, която на пръв поглед изглежда, тъжна и упадъчна символика, но в същото време дава въздух, именно пространството, от което се нуждае подобно жилище е идеален избор.

И като заговорихме за повече пространство за да добавите такова и в своя интериор, не забравяйте да организирате цялостно почистване с изхвърляне на всичко излишно от дома. Тук почистване на мазета и тавани ще е от полза.

Идва време за осветление в хола

Малки лампи на дълги тънки крака смътно приличат на антените на огромно насекомо, подчертавайки част от „дивата природа“ на интериора. Благодарение на стъклените врати, стаята в подобен жанр, създава единен състав с външен дизайн, в който може да добавите много жива растителност.

Единство с природата: каменни стълби

Чувството за единство с природата е друга особеност на подобен стил къща. Тя може да е подсилена от стълбище, стъпалата направени от груб камък, и картини, изобразяващи спокойствие.

За онези случаи, когато самотата ви притеснява и искате да съберете компания от шумни приятели, всичко е предвидено: голям диван и ниски маси са удобни както за колективно пиене на вино или кафе, така и за настолни игри или обсъждане на работни моменти в неформална обстановка.

Зад панорамните врати беседки и пейки, при хубаво време на открито ще са идеалното допълнение. Те са подходящи, както за интериор в хола, така и на верандата.

Модерна кухня и интериор в трапезарията изискват простота и сбитост

За гостите може да добавите голяма маса за хранене за 8 души, както и бар-плот в комбинация с кухненски остров.

За сам човек, подобна къща, непременно трябва да има голяма фурна, печка, удобна работна повърхност, компактна мивка.

Модерен кухненски интериор

Предлага се удобна модулна система с разнообразни шкафчета за съхранение на съдове и продукти – без дръжки и довършителни работи, всичко е възможно.

Интериорът на спалнята в стила на минимализъм трябва да добавя практичност и аскетизъм.

Комфортно легло с кралски размери, компактни нощни шкафчета, практически пуф и почти незабележим, но просторен гардероб – няма нищо излишно.

Скромен декор е абстрактна картина на стената и разтегнат изумруден Монсерат.

Банята е част от общото пространство. Това е някаква стая, отделена от останалата част от пространството само с една преграда.

Подобно зониране подобрява усещането за спокойствие и лекота, защото не толкова често хората са освободени или им се налага да се затварят в рамките на четири стени за водни процедури.

Като цяло интериорът на едно ергенско жилище може да е проектиран по хиляди начини. Това, което изцяло ще добави уюта в него е простатата и свободата, типична и за домакина. За да постигнете по-лесно това, обърнете се към екипите на depo.bg.

Според дизайнера интериорът на подобна къща е роден благодарение на рядък и прекрасен повод, когато вкусовете и възгледите за живота на обитаващият в съвпадат.