Апартхотел Евъргрийн Банско

Банско е един от най- красивите, известни и често посещаване планински курорти у нас. Посетители се стичат както през летните месеци, от туристи, търсещи прохлада в горещите дни, така и през зимата, когато всички любители на зимните спортове идват тук, за да се насладят на отличните условия за практикуване на снежни активности.

Определено едно от важните неща при планиране на бягство за няколко дни е избора на място за нощувка, като туристите най-често търсят апарт хотели в Банско или хотели до лифта в Банско. В тази статия ще ви разкажем за един от апарт хотелите в курорта, който предлага всичко необходимо за една перфектна почивка в планината.

Хотелската база на апартхотела включва удобни и комфортни стаи с уютна атмосфера, релакс зона, където да се поглезите и разтоварите и заведения, където да преоткриете хубавия вкус на храната. Едно от основните предимства на апартхотела е, че е разположен на 300 метра от началната станция на лифта, както и само на 200 метра от ледената пързалка.

Апартхотел Евъргрийн Банско може да предложи най – различни разновидности за настаняване, като апартаментите са от тип студия, едноспални и двуспални. Вътре ще откриете много простор и всичко, което може да ви потрябва по време на престоя, дневна, кухня, спална, самостоятелен санитарен възел.

Освен всичко останало, Евъргрийн предлага и конферентна зала, което го прави предпочитан и от много компании и хора, пътуващи по бизнес. Залата има капацитет от 100 места и е оборудвана със съвременна техника, което я прави подходяща за конференции, семинари, обучения, тържества и други.

В апартхотела ще отриете всичко, от което имате нужда, независимо дали пътувате по работа, за почивка, през летните или зимните месеци. Тук ще откриете спокойствие и тишина, близост до основните акценти на курорта и много допълнителни екстри и удобства.